High-Contact Retailing

Definitie High-Contact Retailing

Tendinta noua in retailing retailerii incearca sa se pozitioneze astfel incat sa scoata in evidenta serviciile pe care le aduce produsul, si nu produsul in sine.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru High-Contact Retailing? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul High-Contact Retailing.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la High-Contact Retailing. Definitiile termenilor despre High-Contact Retailing cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la High-Contact Retailing, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la High-Contact Retailing.