High-Involvement Products

Definitie High-Involvement Products

Produse pentru care cumparatorul este pregatit sa depuna un efort mai mare si sa cheltuiasca mai mult timp pentru a-l gasi. Vezi Low-Involvement Products.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru High-Involvement Products? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul High-Involvement Products.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la High-Involvement Products. Definitiile termenilor despre High-Involvement Products cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la High-Involvement Products, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la High-Involvement Products.