Hipdiebattery    

Comunicate de presa si evenimente pe tema Hipdiebattery

 • Hipdiebattery. New Pop Order: Keep Shelly in Athens concerteaza in Club Control pe 27 ianuarie

  Hipdiebattery

  Bucuresti - 19 January 2012

  Comunicat de EXPRESION C & M S.R.L.

  Seria live New Pop Order , initiata de Club Control cu sprijinul OneDay , continua anul acesta cu un concert al duo-ului elen Keep Shelly in Athens – vineri, 27 ianuarie, de la ora 22, in Club Control (Academiei, 19). Seara va fi deschisa ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: concert , live , club control , new pop order , oneday , keep shelly in athens , hipdiebattery

  Vezi toate comunicatele de presa despre Hipdiebattery

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul Hipdiebattery.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la Hipdiebattery. Informatiile despre Hipdiebattery cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul Hipdiebattery, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la Hipdiebattery, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.