HIPPOS    

Comunicate de presa si evenimente pe tema HIPPOS

 • HIPPOS. Logo HIPPOS

  HIPPOS

  Bucuresti - 23 August 2012

  Comunicat de SC HIPPOS CREATIVE STUDIO SRL

  Agentia bucuresteana a castigat contul de creatie al evenimentului din acest an in urma cu cateva luni, realizand pentru editia 2012 identitatea vizuala, branding-ul si un eveniment care combina social media cu arta contemporana. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: hippos , open 15 , open shout

  Vezi toate comunicatele de presa despre HIPPOS

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul HIPPOS.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la HIPPOS. Informatiile despre HIPPOS cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul HIPPOS, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la HIPPOS, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.