Hits

Definitie Hits

Pe un site, un hit este un singur document cerut de utilizator, inregistrat automat in log file-ul server-ului site-ului respectiv. Hit-urile includ cereri pentru documente HTML, imagini, sunete, videoclipuri si alte tipuri de documente. De vreme ce cererea unei singure pagini de web adduce cu sine mai multe documente distincte – de exemplu, cautarea unei pagini HTML poate adduce cu sine 10 imagini grafice si in log for fi inregistrate 11 – numarul de hits de pe un site nu indica numarul publicului. Afisarile de pagina sau de bannere au inlocuit hit-urile ca metode principale de masurare a publicului in advertising-ul pe web(vezi: Banner Impressions, HTML, Log File, Page Impressions, Server, WWW, Web Page, Web Site).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Hits? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Hits.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Hits. Definitiile termenilor despre Hits cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Hits, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Hits.