Ho-Hum Products

Definitie Ho-Hum Products

Termen colocvial folosit cu referire la produsele folosite frecvent, in viata de zi cu zi (precum agrafele de birou, ace pentru desen, capse, post-it-uri) si care nu pot fi diferentiate de cele ale concurentei cumparatorii acestor produse le vor alege de obicei pe cele mai ieftine.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Ho-Hum Products? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Ho-Hum Products.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Ho-Hum Products. Definitiile termenilor despre Ho-Hum Products cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Ho-Hum Products, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Ho-Hum Products.