V-ati intrebat vreodata ce definitie are termenul CONTAINER in Dictionarul Explicativ al Limbii Romane?

Brasov - 30 septembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Imobiliare

Containerele marca Block Box reprezinta varianta economica ideala pentru o locuinta temporara sau permanenta, un birou modern, containere echipate corespunzator pentru santiere de constructii, gradinite sau pentru diverse evenimente.

Containere BlockBox

Solutii mobile pentru afaceri stabile!

BlockBox

Termenul de CONTAINER este definit in Dictionarul Explicativ al Limbii Romane astfel:

1.Ambalaj in forma de rame, lazi etc. care serveste la transportul materialelor sau al produselor.

2. Recipient destinat incarcaturii utile a unei rachete.
Sursa: DEX '09 (2009)

DEX-ul defineste termenul "container" doar ca un ambalaj si se refera la cele maritime, destinate in special pentru transportul naval.

De ceva vreme termenul de container s-a detasat de utilizarea lui stricta avand scopul de ambalare, primind ulterior utilizari precum: container tip birouri, container grup sanitar, container vestiar pana la container gradinta sau container scoli si multe altele.

Aceasta miscare a luat amploare si se dezvolta foarte mult si in Romania, multe persoane renunta la constructia unei case clasice din zidarie si opteaza pentru o casa nonconformista din containere maritime sau de ce nu din containere modulare.

Containerele modulare sunt o ramura a containerelor avand o structura diferita de containerele maritime, cu pereti izolati din panouri sandwich cu grosimi de la 40 mm pana la 150 mm.

Nu ezitati sa ne contactati
E-mail : office@blockbox.ro
Telefon : 0722.587.225

Despre Holisun SRL

Infiintata in anul 2003 ca societate cu obiectiv de activitate, comercializarea de containere modulare locuibile, BLOCK BOX SRL a ajuns sa ocupe un loc important pe piata producatorilor in jud. Brasov si in Romania. Implementand astfel normele de calitate ISO9001/2008, adaptandu-se in permanenta la cerintele pietei.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/holisun-srl1/v-ati-intrebat-vreodata-ce-definitie-are-termenul-container-in-dictionarul-explicativ-al-limbii-romane