Home Shopping

Definitie Home Shopping

Forma de vanzare care include vanzarea prin intermediul televiziunii (articolele sunt aratate la televizor astfel incat consumatorii sa poata face comanda lor prin telefon), videotextului sau a cataloagelor electronice de cumparaturi etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Home Shopping? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Home Shopping.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Home Shopping. Definitiile termenilor despre Home Shopping cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Home Shopping, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Home Shopping.