HOoREyCA    

Comunicate de presa si evenimente pe tema HOoREyCA

 • HOoREyCA. GLYKON aniversează 22 de ani de la înfiinţare

  HOoREyCA

  Constanta, Constanta - 23 March 2012

  Comunicat de GLYKON S.R.L.

  Fondată la 23 martie 1990, ca întreprindere mică, conform Decretului-Lege nr. 54/1990 şi transformată în societate cu răspundere limitată, conform Legii 31/1990, în anul următor, GLYKON este prezentă, neîntrerupt, de 22 de ani pe piaţa ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: retail , glykon , ibm visualstore , hooreyca

  Vezi toate comunicatele de presa despre HOoREyCA

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul HOoREyCA.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la HOoREyCA. Informatiile despre HOoREyCA cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul HOoREyCA, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la HOoREyCA, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.