Poze Horatiu malaele

 • “Rataciri”, de Horatiu Malaele – lansare la Bookfest

  Poza: “Rataciri”, de Horatiu Malaele – lansare la Bookfest

 • ion caramitru, horatiu malaele, TNB

  Poza: La cererea publicului, Pe 23 decembrie, inca o reprezentatie a duo-ului de succes ”CARAMITRU - MALAELE Cate-n luna si in stele”

 • Sunt un orb- Recital Horatiu Malaele

  Poza: Sunt un orb- Recital Horatiu Malaele

 • Conferinta

  Poza: Conferinta "In stare de dialog" - Horatiu Malaele – 14 Martie 2013

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul horatiu malaele.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la horatiu malaele. Pozele pe tema horatiu malaele cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul horatiu malaele, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la horatiu malaele, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la horatiu malaele.