Horizontal Co-Operative Advertising

Definitie Horizontal Co-Operative Advertising

Advertising platit de doi sau mai multi membri de la acelasi nivel intr-un canal de distributie fiecare plateste o parte din costul total.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Horizontal Co-Operative Advertising? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Horizontal Co-Operative Advertising.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Horizontal Co-Operative Advertising. Definitiile termenilor despre Horizontal Co-Operative Advertising cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Horizontal Co-Operative Advertising, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Horizontal Co-Operative Advertising.