Horizontal Diversification

Definitie Horizontal Diversification

Strategie de dezvoltare in care compania cauta sa adauge la liniile de produse pe care le are unele noi, care ii vor atrage pe clientii deja existenti. Vezi Concentric Diversification Conglomerate Diversification.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Horizontal Diversification? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Horizontal Diversification.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Horizontal Diversification. Definitiile termenilor despre Horizontal Diversification cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Horizontal Diversification, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Horizontal Diversification.