Horizontal Marketing Management

Definitie Horizontal Marketing Management

Organizarea unor activitati de marketing de catre firme independente, aflate la acelasi nivel intr-un canal de marketing, astfel incat sa existe o stransa colaborare in activitatile de cumparare, promovare etc, cu scopul de a atinge scalele economice.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Horizontal Marketing Management? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Horizontal Marketing Management.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Horizontal Marketing Management. Definitiile termenilor despre Horizontal Marketing Management cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Horizontal Marketing Management, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Horizontal Marketing Management.