Horizontal Price Fixing

Definitie Horizontal Price Fixing

Practica, de obicei ilegala, de vanzare a diferitelor branduri ale aceluiasi produs, care cad de acord ca ceara acelasi pret consumatorilor. Vezi Collusion Price Fixing Vertical Price Fixing.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Horizontal Price Fixing? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Horizontal Price Fixing.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Horizontal Price Fixing. Definitiile termenilor despre Horizontal Price Fixing cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Horizontal Price Fixing, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Horizontal Price Fixing.