Horizontal Publication

Definitie Horizontal Publication

O publicatie al carei continut editorial, ca si publicul, este larg, acoperind o gama larga de caracteristici demografice, spre deosebire de o vertical publication, care se ocupa de subiecte specifice si acopera un public segmentat(vezi: Vertical Publication).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Horizontal Publication? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Horizontal Publication.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Horizontal Publication. Definitiile termenilor despre Horizontal Publication cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Horizontal Publication, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Horizontal Publication.