horticultura    

Comunicate de presa si evenimente pe tema horticultura

 • horticultura. IDEAL GARDENS, expozitie dedicata sectorului verde, 14 – 17 martie

  horticultura

  Bucuresti - 16 January 2013

  Comunicat de CONCEPT EXPO EVENTS

  Prima editie a IDEAL GARDENS - expozitie de plante si flori , peisagistica si amenajari exterioare, piscine, mobilier si unelte de gradina - se va desfasura in perioada 14 – 17 martie si este organizata de CONCEPT EXPO & EVENTS, in cadrul ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: expozitie , targ , verde , flori , gradina , plante , horticultura , peisagistica

  Vezi toate comunicatele de presa despre horticultura

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul horticultura.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la horticultura. Informatiile despre horticultura cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul horticultura, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la horticultura, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.