Hot line

Definitie Hot line

Linie fierbinte, numar telefonic destinat acordarii de asistenta directa si permanenta consumatorilor/utilizatorilor unui produs (un serviciu post-vanzare la dispozitia clientelei). In reteaua Internet: asistenta telefonica asigurata de editori de programe sau prestatori de servicii (disponibila cateva ore pe zi).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Hot line? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Hot line.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Hot line. Definitiile termenilor despre Hot line cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Hot line, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Hot line.