Hotel IAKI pregateste petrecerea de Anul Nou

Mamaia - 23 noiembrie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism

Cu o amplasare excepțională, la numai 20 de metri de plaja, Hotel IAKI este recunoscut și apreciat pentru calitatea serviciilor oferite oaspeților săi, la cele mai înalte standarde. Totodată, Centrul de sanatate Iaki Spa este renumit pentru terapii si ritualuri senzoriale oferite, fiind o adevărată oază de liniște.

Revelion la Hotel IAKI

Avand in vedere ca Sarbatorile de Iarna se apropie, Hotel Iaki lansează pachetul ”All Inclusive New Year”s Eve”, un pachet conceput special pentru familiile cu copii ce doresc sa petreaca un sejur relaxant la malul marii.

Pachetul „All Inclusive New Year”s Eve”, valabil in perioada 31 Decembrie 2015 si 3 Ianuarie 2016, include: 3 nopţi de cazare în camere elegante ”All Inclusive” (mic dejun, pranz, cina, gustari), masa festiva de Anul Nou, cu muzica LIVE cu Robert Cristian Nicolae si trupa “The Jacks”,  Welcome cocktail, foc de artificii,  tombola cu premii surpriza si petrecere de  Revelion  special organizata pentru copii, acces la IAKI Spa pentru: piscina interioara, sauna, jacuzzi, fitness, dus emotional, cascada cervicala, dar si terapii realizate la IAKI Spa pentru doamne (tratatament facial Yon-Ka Escale Beaute, impachetare cu unt shea,  reflexoterapie) si pentru domni (tratament facial Gerovital Men, masaj aromatic Hot Stone si reflexoterapie).

Serile de 1 si 2 Ianuarie au tematici diverse precum: Masquerade Party Venezia – o noapte magica, plina de culoare si mister si Seara Romaneasca cu preparate alese, ca “la mama acasa” si un spectacol inspirit din folclorul romanesc si cele mai frumoase cantece populare.

Tariful pachetului este de 1995 lei / persoana / loc in camera dubla si 2535 lei / single.

Puteti beneficia  de reduceri special pentru rezervarile tip ”Early Booking”: 10% reducere pentru pentru rezervarile facute si platite integral pana pe 18 decembrie 2015.

10 Motive pentru care sa alegi pachetul ”All Inclusive New Year”s Eve”

1. Descopera MAGIA anotimpului alb la malul Marii.

2. Pachetul este tip ”All Inclusive”.

3. Program de animatie pentru copii (entertainment si ateliere de creatie pentru copii).

4. Revelionul copiilor .

5. Masaje si terapii Spa, dedicate doamnelor si domnilor.

6. Formatie Live: Trupa "The Jacks", solist Robert Cristian Nicolae(finalist Vocea Romaniei).

7. Petreceri tematice pentru 1 si 2 ianuarie: Masquerade, Seara Romaneasca.

8. Voucher cu discount pentru rezervari in sezonul estival 2016.

9. Tombola Revelion 2015: in cadrul tombolei puteti castiga un voucher gratuit pentru pachetul "Sfantul Valentin" sau "08 Martie" 2016.

10.Braggie, the New Selfie- arata-le prietenilor cum te distrezi la IAKI.

Detaliile şi informaţiile despre pachetele Hotelului Iaki sunt prezentate pe site-ul www.iaki.ro, in sectiunea Oferte Speciale.

Contact: Hotel IAKI, Mamaia

marketing@iaki.ro

www.iaki.ro

www.iakispa.ro

Despre HAGI SPORT SRL

Hotelul IAKI de 4 stele din Mamaia, al carui proprietar este marele fotbalist Gica Hagi, este unul din cel mai bine cotate hoteluri de pe litoral, dispunand de servicii de calitate si dotari de invidiat: cel mai modern si dotat centru de sanatate si relaxare de pe litoral, cel mai mare Centru de Conferinte din Mamaia si Constanta (pana la 550 de locuri). Indiferent de sezon, excelenta reputaţie, arhitectura deosebită şi minunata deschidere catre mare, il recomandă ca destinaţia ideală pentru a organiza congrese, conferinţe, seminarii, training-uri, receptii sau evenimente speciale sau pentru a petrece clipe de relaxare, in compania celor apropiati.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/hotel-iaki/hotel-iaki-pregateste-petrecerea-de-anul-nou