Hotel IAKI va invita la teatru

Mamaia - 1 octombrie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism

In luna octombrie, IAKI ">Hotel IAKI adreseaza o invitatie la teatru consumatorilor de comedie .

Hotel IAKI va invita la teatru

In data de 2 octombrie, de la ora 19:30 Hotel Iaki organizeaza spectacolul „Din Rusia, cu drag”, in regia lui Geo Visan, comedie ce abunda in situatii comice si in acelasi timp pune o oglinda virtuala in fata spectatorului de orice varsta.

Alma (profesoara de franceza) si Damian (compozitor de jingle-uri publicitare) formeaza unul dintre multele cupluri cu probleme financiare din Romania. Ramasi fara job-uri, pe punctul de a fi dati afara din apartamentul in care stau cu chirie, obositi de ratele si facturile lunare, cei doi isi inalta cu o ultima farama de speranta privirea catre cer in cautarea unei solutii. Providenta are mila si le trimite salvarea sub forma unei matusi foarte bogate din Rusia care vine sa locuiasca la ei vreme de o saptamana. Cuvantul „testament” apare curand pe buzele celor doi. Numai ca exact cand toate problemele lor par a se fi rezolvat, lucrurile iau o intorsatura neasteptata. Text si Regie: Geo Visan Distributie: Dana Porlogea, Veronica Pisica, Geo Visan Pretul unui bilet este de 30 de lei, iar grupurile de minim 10 persoane vor plati 25 de lei/bilet.

Joi, 15 octombrie 2015, de la ora 20.00, clientii IAKI se pot bucura de "Comedy.Show", un spectacol de improvizație recomandat tuturor categoriilor de vârstă. Din distribuție fac parte actori profesionisti, absolvenți ai Universității Naționale de Arte Teatrale și Cinematografice „I. L. Caragiale”: Ioana de Hillerin, Doru Catanescu, Bogdan Dumitrescu, Cosmin Bighei si pianistul Vlad Pasencu.

Pretul unui bilet este de 30 lei, iar grupurile de minimum 10 persoane beneficiaza de un pret special de 25 lei/persoana.

Informatii suplimentare si rezervari: marketing@iaki.ro, 0735405986.

Despre HAGI SPORT SRL

Hotelul IAKI de 4 stele din Mamaia, al carui proprietar este marele fotbalist Gica Hagi, este unul din cel mai bine cotate hoteluri de pe litoral, dispunand de servicii de calitate si dotari de invidiat: cel mai modern si dotat centru de sanatate si relaxare de pe litoral, cel mai mare Centru de Conferinte din Mamaia si Constanta (pana la 550 de locuri). Indiferent de sezon, excelenta reputaţie, arhitectura deosebită şi minunata deschidere catre mare, il recomandă ca destinaţia ideală pentru a organiza congrese, conferinţe, seminarii, training-uri, receptii sau evenimente speciale sau pentru a petrece clipe de relaxare, in compania celor apropiati.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/hotel-iaki/hotel-iaki-va-invita-la-teatru