IAKI organizeaza piese de teatru: "INCURCA LUME!"

Constanta - 25 noiembrie 2010

Comunicat tip Produse / Servicii in Turism

IAKI, promoter al artei si culturii, organizeaza in data de 26 Noiembrie 2010 piesa de teatru "INCURCA LUME!"

Incepand din data de 15 Octombrie 2010, Hotelul IAKI din Mamaia invita pe toti cei pasionati la o serie de evenimente dedicate artei, culturii si petrecerii timpului liber intr-un mod cat mai inedit.

Deschiderea evenimentelor de toamna la IAKI s-a realizat prin lansarea Expozitiei de Arta, urmata de 3 piese de teatru:- 22 Octombrie 2010, Piesa de Teatru S-AVEA UN PICIOR, spectacol de muzica, teatru si dans dupa schitele lui Caragiale- 12 Noiembrie 2010, Piesa de Teatru VENETIANA, o poveste de dragoste ce are ca fundal romanticele canale venetiene, unde idealurile stau pe piloni de stuf iar iubirea este purtata de gondolieri in acorduri de flaut- 26 Noiembrie 2010, Piesa de Teatru INCURCA LUME, comedie de mare succes ce ajuta pe toata lumea sa iasa invingatoare din lupta cu plictiseala...un sot care intarzie mai mult decat trebuie...un prieten imaginar...un cocktail de situatii neprevazute din care izbucneste umorul...

Intrarea este de 40 Lei/persoana, iar pentru grupuri de minim 10 persoane, se ofera un tarif special de 30 Lei/persoana.

Despre HAGI SPORT SRL

Hotelul IAKI de 4 stele din Mamaia, al carui proprietar este marele fotbalist Gica Hagi, este unul din cel mai bine cotate hoteluri de pe litoral, dispunand de servicii de calitate si dotari de invidiat: cel mai modern si dotat centru de sanatate si relaxare de pe litoral, cel mai mare Centru de Conferinte din Mamaia si Constanta (pana la 550 de locuri). Indiferent de sezon, excelenta reputaţie, arhitectura deosebită şi minunata deschidere catre mare, il recomandă ca destinaţia ideală pentru a organiza congrese, conferinţe, seminarii, training-uri, receptii sau evenimente speciale sau pentru a petrece clipe de relaxare, in compania celor apropiati.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/hotel-iaki/iaki-organizeaza-piese-de-teatru-incurca-lume