Invitatie Cocktail - Petrecere de socializare pe piscina exterioara, la Hotel IAKI, din Mamaia

Constanta - 17 iulie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment

Live site

Iaki organizeaza o serie de evenimente de socializare, in vara aceasta pe terasa piscinei exterioare. In felul acesta, se doreste o consolidare a relatiilor dintre Hotelul Iaki si oaspetii sai.
Hotel IAKI , ofera, astfel, ocazia de a socializa si a schimba impresii. Evenimentele se desfasora in serile de joi, 18, 25 iulie si 15 august, ultimele doua seri precizate, desfasurandu-se in compania lui Catalin Botezatu, designerul vestimentar, care va avea placerea sa organizeze, alaturi de Hotel IAKI, Marsay si Simona Sisu o spectaculoasa prezentare de moda.

Vara de gala la IAKI: petreceri langa piscina, in fiecare joi!

Iaki, unul din cele mai luxoase si atragatoare hoteluri de pe litoralul romanesc, a inceput deja vara cu planuri de petreceri. In tonul acelorasi servicii de calitate din totdeauna, hotelul propune o modalitate placuta de a combina afacerile si placerea. Pentru cei mai fideli si dragi clienti, precum si pentru cei mai importanti colaboratori, in aceasta vara, Iaki organizeaza o serie de evenimente de socializare pe terasa piscinei exterioare. In felul acesta, se doreste o consolidare a relatiilor dintre Hotelul Iaki si oaspetii sai, in cadrul unor seri speciale in care totodata se vor promova si o serie de servicii si produse ale firmelor partenere (Caroli, BDG, Pepsi, Heineken, Serve). Oaspeților li se vor oferi, timp de 2 ore, un program muzical-artistic, cocktail-uri, gustari, tombola, si bineinteles, premii surpriza castigatorilor.

Hotel IAKI, ofera, astfel, ocazia de a socializa si a schimba impresii. Evenimentele se desfasora in serile de joi, 18, 25 iulie si 15 august, ultimele doua seri precizate, desfasurandu-se in compania lui Catalin Botezatu, designerul vestimentar, care va avea placerea sa organizeze, alaturi de Hotel IAKI, Marsay si Simona Sisu o spectaculoasa prezentare de moda.

Participantii sunt oaspetii hotelului, abonatii SPA CENTER pe plan local si importanti oameni de afaceri ai orasului Constanta. Toate evenimentele din cursul acestei perioade sunt prezentate pe site-ul hotelului www.iaki.ro si promovate prin newslettere, invitatii, afise, flyere. Parteneri media vor fi atat radiouri (Kiss FM, Magic FM), cat si ai posturilor tv locale, reviste, publicatii (Cuget Liber, TV Neptun, PrimaTV, DigiTV, RealitateaTV, ProTv, Revista Luxury) reviste din trustul Sanoma Hearst.

Ambianta de relaxare si confort sunt oferte unice. In plus, orice prilej de sarbatoare este binevenit, in special in anotimpul in care plaja, piscina si terasa reprezinta tabloul perfect de a va petrece vacanta mult asteptata!

Asadar, Iaki isi asteapta oaspetii, la un “pahar de vorba” pe marginea piscinei...

HOTEL IAKI MAMAIA

Tel: 0241.831.025

E-mail: marketing@iaki.ro

Web: www.iaki.ro

Despre HAGI SPORT SRL

Hotelul IAKI de 4 stele din Mamaia, al carui proprietar este marele fotbalist Gica Hagi, este unul din cel mai bine cotate hoteluri de pe litoral, dispunand de servicii de calitate si dotari de invidiat: cel mai modern si dotat centru de sanatate si relaxare de pe litoral, cel mai mare Centru de Conferinte din Mamaia si Constanta (pana la 550 de locuri). Indiferent de sezon, excelenta reputaţie, arhitectura deosebită şi minunata deschidere catre mare, il recomandă ca destinaţia ideală pentru a organiza congrese, conferinţe, seminarii, training-uri, receptii sau evenimente speciale sau pentru a petrece clipe de relaxare, in compania celor apropiati.

Taguri: Hotel IAKIdin mamaia
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/hotel-iaki/invitatie-cocktail-petrecere-de-socializare-pe-piscina-exterioara-la-hotel-iaki-din-mamaia