Sarbatori Pascale la Hotel IAKI, Mamaia

Constanta - 11 aprilie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Administratie Publica, Monden / Lifestyle

Una dintre cele mai importante sărbători creştine, Sfânta Sărbătoare a Paştelui marchează miracolul Învierii Domnului Iisus Hristos, fiind o sărbătoare a luminii, a bucuriei şi a liniştii sufleteşti.

Sarbatori Pascale la Hotel IAKI, Mamaia

Pastele reprezinta un nou prilej de a petrece timpul alaturi de familie, Hotelul IAKI oferind si in acest an un pachet All Inclusive complet si atragator pentru toti membrii familiei, din care nu vor lipsi ouăle vopsite, mâncărurile tradiţionale, pasca şi cozonacul, simbolurile pascale ce conferă acestei sărbători farmecul său deosebit.

Pentru 1344 Lei/pachet/loc in cameră dublă, oaspeţii Hotelului IAKI ce aleg să îşi petreacă Paştele la mare vor beneficia de 3 nopţi de cazare All Inclusive, cu mic dejun, pranz, cina si gustari incluse, brunch in ziua de Paste, cu entertainment, preparate traditionale, animaţie pentru copii si vânătoare ouă de ciocolată, acces si tratamente corporale la IAKI Spa, excursie la Cetatea Enisala si Cetatea Histria in data de 19 Aprilie 2014 si animatie pentru cei mici.

Pentru cei care nu doresc să opteze pentru Pachetul de Paşte cu cazare, există posibilitatea de a petrece această zi specială într-o atmosferă plăcută, la brunch-ul pascal, tariful fiind de 125 Lei/persoană.

În secţiunea „Oferte speciale” a site-ului www.iaki.ro , veţi putea vizualiza toate pachetele şi ofertele tentante pe care Hotelul IAKI le-a pregătit în acest an.

Ofertele sunt concepute din dorinţa de a oferi clienţilor fideli şi celor potenţiali posibilitatea de a petrece clipe de neuitat, într-o ambianţă de 4 stele internaţionale, la tarife avantajoase.

Despre HAGI SPORT SRL

Hotelul IAKI de 4 stele din Mamaia, al carui proprietar este marele fotbalist Gica Hagi, este unul din cel mai bine cotate hoteluri de pe litoral, dispunand de servicii de calitate si dotari de invidiat: cel mai modern si dotat centru de sanatate si relaxare de pe litoral, cel mai mare Centru de Conferinte din Mamaia si Constanta (pana la 550 de locuri). Indiferent de sezon, excelenta reputaţie, arhitectura deosebită şi minunata deschidere catre mare, il recomandă ca destinaţia ideală pentru a organiza congrese, conferinţe, seminarii, training-uri, receptii sau evenimente speciale sau pentru a petrece clipe de relaxare, in compania celor apropiati.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/hotel-iaki/sarbatori-pascale-la-hotel-iaki-mamaia