Vedetele aleg intotdeauna IAKI!

Constanta - 18 februarie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Hotelul Iaki, unul dintre cele mai luxoase si recunoscute hoteluri de pe litoralul romanesc, ce se bucura de recunoastere internationala pentru calitatea serviciilor oferite oaspetilor sai, a fost intotdeauna destinatia preferata a vedetelor.

Celebritatile calatoresc din tara in tara si isi petrec cea mai mare parte a timpului in hoteluri, iar din acest motiv opteaza pentru hoteluri cu standarde de calitate inalte, precum Hotelul IAKI din Mamaia.

De aceea, renumitul actor Nicolas Cage a ales sa-si petreaca sfarsitul de saptamana la Hotelul IAKI, in cel mai luxos apartament al Hotelului, apartamentul prezidential.

Sustinand un concert in una dintre locatiile celebre ale Constantei, artistul Stefan Stan a fost in acest week-end oaspetele Hotelului IAKI, bucurandu-se din plin de serviciile oferite.

I s-au alaturat si alte celebritati din tara precum Calin Geambasu, Dan Capatos si celebrii actori ai serialulului Las Fierbinti, Adrian Vancica (Celentano) si Mihai Bobonete (Bobita).

Despre HAGI SPORT SRL

Hotelul IAKI de 4 stele din Mamaia, al carui proprietar este marele fotbalist Gica Hagi, este unul din cel mai bine cotate hoteluri de pe litoral, dispunand de servicii de calitate si dotari de invidiat: cel mai modern si dotat centru de sanatate si relaxare de pe litoral, cel mai mare Centru de Conferinte din Mamaia si Constanta (pana la 550 de locuri). Indiferent de sezon, excelenta reputaţie, arhitectura deosebită şi minunata deschidere catre mare, il recomandă ca destinaţia ideală pentru a organiza congrese, conferinţe, seminarii, training-uri, receptii sau evenimente speciale sau pentru a petrece clipe de relaxare, in compania celor apropiati.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/hotel-iaki/vedetele-aleg-intotdeauna-iaki