Poze Hoya bluecontrol

  • Tratamentul BlueControl neutralizeaza lumina emisa de majoritatea display-urilor – televizoare LCD sau LED, PC-uri, laptopuri, telefoane inteligente, dispozitive GPS sau tablete, sporind vizibil confortul vizual al utilizatorului.

    Poza: HOYA BlueControl este prezent la cel mai important eveniment national de optica

  • Hoya

    Poza: HOYA lansează Sync III, a treia sa generație de lentile monofocale îmbunătățite Proiectate să relaxeze ochii într-o lume digitală

  • Stegulet promotional Sover Optica Group

    Poza: Sover Optica Group sustine Ziua Mondiala a Vederii

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul hoya bluecontrol.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la hoya bluecontrol. Pozele pe tema hoya bluecontrol cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul hoya bluecontrol, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la hoya bluecontrol, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la hoya bluecontrol.