Cum poate deveni procesul de Talent Management valoros, nu doar "shiny"?

BUCURESTI - 15 februarie 2013

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, HR

Cursul "Talent Management. Talent Development", oferit de HR Enterprise pe 27 - 28 februarie 2013, ofera o viziune complexa a talentului (din toate unghiurile). In mod natural, jocul talentului incepe cu "descoperirea" si cultivarea talentului din organizatie si construieste viitorul mediu si indepartat al companiei.

Like bling, many (perhaps most) of these processes look shiny, but do they actually achieve anything? Or are they the equivalent of the fake Rolex – flashy but worthless?

Prof. David Clutterbuck, in noua sa carte The Talent Wave

Dupa o criza economica, urmeaza una de... talent. Dinamica demografica negativa si calitatea slaba a sistemelor de invatamant conduc la dezechilibre pe piata muncii, a competentelor, a talentului (in sensul atribuit de practicienii de Human Resources).

Cursul nostru se adreseaza managerilor, profesionistilor de resurse umane, consultantilor implicati in managementul talentului in organizatie.

Procesul de Talent Management este valoros cand sprijina performanta organizationala sustenabila.

Cursul se bazeaza pe instrumente practice si aplicatii online dezvoltate de CIPD Chartered Institute of Personnel and Development, ofera o abordare coerenta si va ajuta sa implementati sisteme, politici si practici de management al talentului.

Cursul "Talent Management. Talent Development." Are urmatoarele detalii:

- 27 - 28 februarie 2013. CURS OPEN.

- Acces la resurse practice si de studiu online.

- Follow-up

- Tutori: practicieni romani sau internationali, membri ai CIPD

Pentru mai multe detalii despre curs, pret si modalitate de inscriere va invitam sa ne contactati pe e-mail, la cipd@hrenterprise.ro sau telefonic, la 021.314.88.00.

Despre HR Enterprise Balkan SRL

HR Enterprise este centru international acreditat CIPD si ofera comunitatii de HR din Romania un portofoliu de produse si servicii de HR si dezvoltare profesionala.

CIPD - The Chartered Institute for Personnel and Development, www.cipd.co.uk este cea mai mare asociatie profesionala a practicienilor de HR cu sediul in Europa, cu peste 135 000 de membri si o traditie de aproape un secol.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/hr-enterprise-balkan-srl/cum-poate-deveni-procesul-de-talent-management-valoros-nu-doar-shiny