Mihai Stanca, creierul Sincron – software de recrutare, promovat Managing Partner

BUCURESTI - 2 august 2011

Comunicat tip Administrativ / Management in Afaceri

Mihai Stanca a fost recent promovat in pozitia de Managing Partner in cadrul HR Sincron, companie ce ofera solutii informatice dedicate managementului proceselor de resurse umane. Printre acestea se numara Sincron – software de recrutare, leaderul pietei solutiilor de recrutare din Romania, si Helper - solutie specializata in managementul trainingului si evaluarea performantei.

Mihai Stanca, creierul  Sincron – software de recrutare, promovat Managing Partner

Mihai si-a inceput activitatea profesionala in 2004 in cadrul companiei Senior Software, ca senior web developer. A contribuit aici, in mod direct, la nasterea solutiei Sincron, iar din 2007, cand business-ul s-a dezvoltat justificand crearea companiei HR Sincron ca gestionar independent al solutiei Sincron si parte din actualul Senior Group, Mihai a continuat sa adauge valoare aplicatiei, din pozitia de Technical Manager.

In perioada 2007-2009, din pozitia de Technical Manager, Mihai a contribuit substantial la dezvoltarea Sincron – software de recrutare si la transformarea acesteia intr-o solutie care sa raspunda nevoilor de recrutare din ce in ce mai presante. In aceasta perioada companii mari din diferite domenii, cum ar fi Dacia Group Renault, Romtelecom, Germanos Telecommunications Romania, Kaufland Romania, Rompetrol, Genpact sau GDF Suez au ales  Sincron pentru procesele lor de recrutare. Astfel, Mihai a fost implicat in implementari complexe ale solutiei, ce trebuiau sa tina cont de nevoile fiecarui client, adaptand solutia in functie de fluxurile de recrutare specifice  fiecarui caz.

Depasind cu succes toate obstacolele tehnice intalnite in diferitele implementari si crescand o echipa de dezvoltare puternica, Mihai a ocupat incepand din 2009 pana in vara acestui an pozitia de Deputy Director.  Din aceasta pozitie a fost implicat tot mai mult in relatia directa cu clientii si in toate aspectele comerciale ale business-ului, continuand in acelasi timp sa fie creierul tehnic din spatele unei solutii in plina dezvoltare.

Incepand din iulie 2011, Mihai a acceptat provocarea pozitiei de Managing Partner, in care este direct responsabil de cresterea business-ului HR Sincron. El se va ocupa de dezvoltarea mai multor linii de business, de continua imbunatatire a solutiilor informatice oferite, atat din punct de vedere tehnic  cat si ca know-how de resurse umane incorporat, de intarirea comunicarii si a relatiilor cu clientii si de cresterea unei echipe puternice in cadrul companiei.

Ca pregatire, Mihai a absolvit doua facultati. Facultatea de Informatica corespunde pasiunii pentru tehnica si il ajuta sa vada in perspectiva si sa dezvolte solutii informatice care raspund unor nevoi tot mai complexe. A doua facultate este cea de Istorie, latura umanista ajutandu-l sa relationeze cu clientii si sa inteleaga aspectele „soft” ale introducerii si utilizarii unei asemenea solutii in orice tip de companie.

Despre HR Sincron SRL

HR Sincron este o companie romaneasca specializata in dezvoltarea de solutii informatice dedicate managementului proceselor de HR. Compania ofera doua solutii principale: Sincron – software de recrutare, dedicata procesului de recrutare atat in companii cat si in agentiile de recrutare, si Helper, care gestioneaza procesele de training si evaluarea performantei.

Diferentiatorul companiei il reprezinta expertiza detinuta in procesele de HR, ce provine din numeroasele implementari de anvergura finalizate cu succes, in domenii diverse ca: retail, auto, asigurari, telecomunicatii, utilitati, FMCG, petrol, agentii de recrutare si executive search.

Portofoliul de clienti include:
Companii: Dacia Group Renault, Renault Technologie Roumanie, Romtelecom, Germanos Telecommunications Romania, Kaufland Romania, Dedeman, Obi, Albalact, Titan SA, GDF Suez, Groupama, Generali Asigurari, WNS, Celestica, Wipro, InCrys.
Agentii de recrutare: HART Human Resource Consulting, Eurojobs Romania, Smart Management Agency, Stein & Partner, Excon Consultanta, BCL Group, Consulteam, Humangest.

Lansata in 2006 in cadrul Senior Software, HR Sincron e din 2007 o companie independenta, parte din grupul de firme Senior Group.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/hr-sincron-srl/mihai-stanca-creierul-sincron-software-de-recrutare-promovat-managing-partner