humantouch    

Comunicate de presa si evenimente pe tema humantouch

 • humantouch. Fotolii de masaj pentru angajati

  humantouch

  Cluj - Napoca, Cluj - 27 March 2014

  Comunicat de KOMODER INTERACTIVE

  Tot mai multe companii din România au început să doteze spaţiile dedicate managementului și pe cele dedicate angajaților cu fotolii de masaj pentru eliminarea stresului şi pentru îmbunătăţirea stării de comfort fizic. Pauzele de masaj s- ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: inada , komoder , fotolii masaj , scaune masaj , panasonic , humantouch

  Vezi toate comunicatele de presa despre humantouch

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul humantouch.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la humantouch. Informatiile despre humantouch cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul humantouch, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la humantouch, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.