Hypertext

Definitie Hypertext

Orice text de pe o pagina de web, care contine un link catre o alta parte a aceleasi pagini, catre alta pagina sau catre orice alt file(probabil pentru a rula o animatie/audio/video sau pentru a downloada un document). Cuvintele hypertext sunt subliniate pe paginile web. Link-urile exista de cele mai multe ori sub forma grafica: butoane, bannere sau alte tipuri de imagini de pe o pagina(vezi: Banner, Buttons, Click, Click-Through, WWW, Web Page).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Hypertext? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Hypertext.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Hypertext. Definitiile termenilor despre Hypertext cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Hypertext, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Hypertext.