Grădina Botanică se mută la „Florarul Tău Personal”

Oradea - 13 aprilie 2010

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

În perioada 15-25 Aprilie, orădenii se pot răsfăţa admirând cele mai frumoase soiuri de Anthurium în cadrul unei expoziţii cu vânzare organizată de Florarul Tău Personal în piaţa Rogerius, la rândul cu flori.

Cele mai frumoase flori de pe planetă se vor da în spectacol la Florarul Tău Personal din 15 Aprilie. Pentru început, orădenii pot descoperi 10 soiuri exceptionale de Anthurium – de la celebrul soi Tropical, până la soiuri mai puţin cunoscute, dar de o frumuseţe aparte. „Va fi o adevărată provocare... Scopul acestor expoziţii este în primul rând acela de educa iubitorii de flori, astfel încât fiecare să ştie exact ce cumpără. De asemenea, cumpărătorii trebuie să înveţe să aprecieze florile, dar mai ales aranjamentele florale, la adevărata lor valoare. Trebuie să se facă odată distincţia între florari şi simpli vânzători de flori.” a afirmat Teofil Molcuţ, Florarul Tău Personal.

Buchetele, aranjamentele florale şi ghivecele cu flori vor putea fi cumpărate de oricine, iar 10% din vânzări vor fi donate echipei Hospice Emanuel, ce oferă asistenţă bolnavilor de cancer în fază terminală.

Pentru a afla din timp despre următoarele expoziţii, puteţi accesa oricând site-ul www.florarultaupersonal.ro/

Despre I.I. Molcut C. Teofil Marius

Florarul Tău Personal este unul dintre cei mai tineri florari din Oradea cu o experienţă de peste 3 ani în arta aranjamentelor florale, fiind totodată editorul primei reviste de design floral din România – FLORISTS ONLY.
Teofil Molcut
Florarul Tău Personal
teofil_molcut@yahoo.com
www.florarultaupersonal.ro