Poze Ibm algorithmics

 • www.enterprise-concept.com

  Poza: Enterprise Concept alege să lucreze cu o soluţie IBM Algorithmics pentru a veni in sprijinul companiilor de asigurări

 • IBM Analytics Event - 02 iunie 2016

  Poza: IBM Predictive Analytics - 02 iunie 2016, Grand Hotel Continental Bucuresti

 • Agenda Romsym Data Day 2015

  Poza: Romsym Data Day 2015 - afaceri, solutii, specialisti!

 • GLYKON aniversează 22 de ani de la înfiinţare

  Poza: GLYKON aniversează 22 de ani de la înfiinţare

 • Gryphon GD4430

  Poza: Cumpara acum noul scanner 2D Gryphon GD4430 pentru farmacii de la www.pc-pos.ro

 • Romsym Data Day 2015 - afaceri, solutii, specialisti!

  Poza: Romsym Data Day 2015 - afaceri, solutii, specialisti!

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul ibm algorithmics.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la ibm algorithmics. Pozele pe tema ibm algorithmics cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul ibm algorithmics, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la ibm algorithmics, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la ibm algorithmics.