Romanian Business Digest a doua ediţie 2006

BUCURESTI - 21 septembrie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

IBP Publishing & Conferences anunţă lansarea ediţiei septembrie 2006 a publicaţiei Romanian Business Digest şi a variantei electronice (CD) actualizate a publicaţiei Major Companies in Romania.

Structurată în şase capitole, publicaţia bianuală Romanian Business Digest, realizată prin contribuţia editorială a unor importante firme de consultanţă, instituţii bancare, organizaţii româneşti şi internaţionale de mare prestigiu, firme de avocatură, companii naţionale şi internaţionale, este recunoscută ca o sursă de informare de referinţă privind evoluţia economică, mediul de afaceri şi climatul investiţional din România.

Informaţiile publicate în Romanian Business Digest sunt completate de Major Companies in Romania, ghidul celor mai importante companii active pe piaţă din România, listate în 24 de capitole.

Ambele publicaţii sunt disponibile pe portalul www.doingbusiness.ro, de unde pot fi accesate şi descărcate gratuit.

Această nouă ediţie a Romanian Business Digest cuprinde articole, studii, rapoarte sectoriale şi statistici cu noi informaţii despre cele mai importante sectoare ale economiei româneşti scrise de reprezentanţi ai: ABN AMRO România, Alpha Finance România, Asociaţia Producătorilor şi Importatorilor de Automobile, Banca Comercială HVB Ţiriac, Banca Comercială Română, Brandient, Bursa Română de Mărfuri, Bursa de Valori Bucureşti, Central Europe Trust Company, Colliers International, Deloitte, EBRD, EFG Eurobank Securities, Ernst & Young, Gfk România, IBM România, IDC România, ING Bank, Intellinews ISI Emerging Markets, KPMG România, Larive România, Leadership Development Solutions, Asociaţia de Leasing şi Servicii Financiare Nebancare, Magazinul Progresiv, Banca Naţională a României, Institutul Naţional de Statistică, Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen, Pachiu & Associates, PI Partners, PricewaterhouseCoopers Management Consultants, Raiffeisen Capital & Investment, Raiffeisen Investment Romania, Roland Berger Strategy Consultants, RSM Hemmelrath, Salans, The Economist Intelligence Unit, Asociaţia Patronală a Industriei de Software şi Servicii, Asociaţia Română a Transportatorilor Rutieri Internaţionali, Vanguard Investiţii Financiare şi Banca Mondială.

În această toamnă, Romanian Business Digest beneficiază şi de o distribuţie specială către participanţii la numeroase evenimente de afaceri din ţară şi din străinătate printre care, “Eighth Business Roundtable with the Government of Romania', organizat de Economist Conferences la Bucureşti, în perioada 30-31 octombrie 2006 şi a doua ediţie a 'Emerging Europe Energy Summit', organizat de IBP Publishing & Conferences la Viena în perioada 9-10 noiembrie 2006.

Despre IBP Publishing & Conferences

IBP Publishing & Conferences, prima companie românească specializată în sisteme informaţionale multimedia şi servicii de promovare selectivă pentru firmele româneşti importante din segmentul business-to-business, oferă o gamă largă de modalităţi de comunicare business-to-business, atât prin intermediul publicaţiilor sale, Romanian Busienss Digest, Major Companies in Romania, cât şi al portalului www.doingbusiness.ro. Pentru a putea răspunde nevoilor clienţilor săi, IBP Publishing & Conferences oferă o gamă largă de modalităţi de comunicare, participând activ la numeroase evenimente de afaceri din România şi din străinătate. Departamenul Conferinţe organizează evenimente de afaceri naţionale sau regionale acoperind diverse sectoare economice de la energie, investiţii şi infrastructură la proiecte de finanţare.

IBP Publishing & Conferences
Complex ROMEXPO Pavilion 44, Bd. Marasti, Nr. 65-67
Sector 1, Bucuresti
Tel: 317 03 90/1