Povesti din LumeaMare la a treia editie

BUCURESTI - 15 martie 2010

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Pentru cea de a treia ediţie a Concursului de Poveşti din Lumea Mare v-am pregătit impresii şi povestiri din Japonia. Vom avea doi povestitori concurenţi şi un invitat special, vom povesti despre şocul cultural, civilizaţie, politeţe şi respectarea legilor nescrise, despre ce se întâmplă după ultimul metrou şi hotelurile cutie, despre cum e să trăieşti şi să munceşti în Japonia 15 ani. Pregătiţi-vă întrebări şi marcaţi-vă ziua în agendă pentru că Japonia este o ţară despre care merită să vorbim!

Întâlnirea va avea loc sâmbătă, 20 martie, ora 12:30, în ambianţa şi compania deosebită a Ceainăriei GreenTea, Strada Doctor Burghelea Nr 24, Sector 2, Bucureşti

Cei interesaţi vor face o rezervare lăsând un comentariu în articolul dedicat acestui eveniment de pe http://lumeamare.ro sau trimiţând un mail la noutati (at) lumeamare (punct) ro. Doar cei care fac rezervare au locul garantat.

Ca de obicei, concurenţii vor fi premiaţi de către magazinul GreenTea.ro şi alte mici surprize îi aşteaptă pe toţi invitaţii.

Ne revedem în 20 martie la Ceainăria GreenTea cu poveşti din Japonia! Vă aşteptăm.

Despre ID Studio

LumeaMare.ro este un blog de impresii de calatorii. In fiecare luna organizam intalniri in care impartasim experiente, discutam cu alti pasionati de calatorii, oferim premii celor mai frumoase povesti.
Roxana Farca
roxana.farca@lumeamare.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/id-studio/povesti-din-lumeamare-la-a-treia-editie