Ideal Brand Model

Definitie Ideal Brand Model

Model folosit pentru studierea evaluarii consumatorilor si a produselor alternative consumatorul compara brandurile cu ideile ipotetice de brand. Alte modele sunt modelul expectantei de valoare, modelul conjunctiv, modelul disjunctiv, modelul lexicografic si modelul determinantei.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Ideal Brand Model? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Ideal Brand Model.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Ideal Brand Model. Definitiile termenilor despre Ideal Brand Model cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Ideal Brand Model, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Ideal Brand Model.