Relaxare, Vitaminizare si Vitalitate prin impachetari cu KIWI

BUCURESTI - 5 noiembrie 2007

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Impachetarea cu kiwi este o terapie excelenta pentru simturi ce reuneste sanatatea fizica si mentala, relaxarea si tratamentul - acest nou concept invita la o improspatare fizica si spirituala. Welness reprezinta sanatate, pofta de viata, optimism, vitalitate, energie si o tinuta fizica si psihica impozanta, pe scurt, o stare de bine totala, acel ceva pe care fiecare dintre noi ar trebui sa tinda sa-l obtina.

Astfel, tonifierea si vitaminizarea pielii este indispensabila in tratamentele de slabit si anti-celulita.

Obiectivele impachetarilor cu KIWI in faza de intretinere:
- redarea fermitatii tesuturilor care isi pierd in timp elasticitatea si au tendinta sa se “lase”
- mentinerea rezultatelor obtinute in curele de slabit si anti-celulita - Cura de intretinere
- prezervarea capitalului de “tinerete” a pielii si redarea frumusetii corporale

Rezultate imediate:
- eliminarea toxinelor, apei si grasimilor din celule
- accelerarea sintezei de colagen si intinerirea peretilor celulari
- vergeturile vor fi estompate treptat datorita celulelor noi si sanatoase
- revitalizarea intregului organism si eliminarea stressului

Tratamentul incepe prin aplicarea Body Polish-ului cu Ghimbir, acesta fiind recunoscut pentru efectele sale deosebite in tratamentele anti-celulita si de slabit. Se prezinta sub forma unui gel de gomaj cu particule exfoliante 100 % naturale, dinamizant, purifiant. Gomajul cu ghimbir stimuleaza circulatia sanguina a intregului organism, este anti-oxidant, protector si previne imbatranirea prematura a pielii. Epiderma devine mai luminoasa, plina de vitalitate, se elimina oboseala acumulata, iar organismul emana mai multa energie. Body Polish-urile Bleu & Marine contin deja principii activi de tratament (vitamine, oligo-elemente, anti-oxidanti, ulei esential de lamaie), astfel rezultatele tratamentelor sunt intensificate.

Urmeaza apoi Crema Lift-Activ Restructuranta, special creata pentru tratamentele de fermitate si redare a tonicitatii tesuturilor, este imbogatita cu vitaminele E si F, extract de iedera (detoxifiant), alge (tonifiante), guarana (bogata in cafeina tonifianta), castane de India, ulei de germeni de grau (bogat in vitaminele A, K, E) hranitor si protector. Oligoelementele tonifiante relanseaza metabolismul celular, intaresc peretii celulari si ajuta pielea sa-si regaseasca elasticitatea. Vitamina E este un anti-oxidant puternic ce contribuie la mentinerea integritatii membranelor celulare (piele, muschi, tesut adipos), redand fermitatea zonelor tratate. Vitamina F din crema are rolul de a întari coeziunea celulara si de a reactiva oxigenarea tesuturilor. Este o emulsie non-grasa pe baza de alge (laminaria si spirulina) care revitalizeaza, remineralizeaza si are un efect de lifting. Se aplica prin masaj inaintea gelului de kiwi. Poate fi folosita cu succes si la domiciliu, fiind un tratament tonifiant ideal ce ar trebui realizat zilnic pe decolteu, brate, sani, coapse pentru mentinerea formei fizice si frumusetii pielii.

KIWI, bogat in saruri minerale (calciu, potasiu, magneziu), cu o concentratie de vitamina C de doua ori mai mare decat in portocale si o concentratie de vitamina E de doua ori mai mare decat in struguri garanteaza un tratament de fermitate, dar si de slabit sau anti-celulita eficient si extrem de benefic pentru piele si organism.

Tratamentul cu gel de kiwi este conceput pentru o impachetare in tratamentele anti-age si de tonifiere a tesuturilor, in faza de intretinere, dupa cura de atac cu alge si cafea. Vitaminele, polifenolii anti-oxidanti si acizii din kiwi au o actiune exfolianta usoara, redau fermitatea pielii, vitaminizeaza si revitalizeaza pielea fragila, fiind un tratament ideal anti-age si antivergeturi, in acelasi timp protejand pielea (UV, poluare, stress).

Dupa desfoliere (nu necesita dus) se continua cu aplicarea Gelului Termic Anti-Celulita numai pe zonele afectate de celulita. Gelul termic combate celulita si garanteaza pierderea in volum datorita actiunii termice generate de guarana si lipozomii de cafeina. Extractul de iedera decongestioneaza tesuturile supraincarcate de lichide si actioneaza timp indelungat dupa tratament. O usoara inrosire pasagera a pielii acompaniaza tratamentul.

Principii activi vor continua sa actioneze ore in sir dupa tratament, de aceea nu se recomanda dusul imediat si consumul de alimente cel putin 2 ore dupa incheierea sedintei.

Tratamentul este contraindicat persoanelor care sufera de epilepsie, claustrofobie, hipertiroidie, sarcina, boli de piele (eczeme, dermatite, psoriazis, etc), boli cardiace grave, boli sangvine (tromboflebite, tromboze), diabet, hipertensiune, tumori, boli respiratorii grave, la menstruatie, imediat dupa expuneri la soare sau solar, alergie la kiwi.

In cazul unor contra-indicatii privind utilizarea paturilor termice (varice pronuntate, fragilitate capilara), procedura incepe cu gomajul de cafea, apoi aplicarea prin masaj a Cremei Lipo-Reducatoare, iar dupa penetrarea acesteia se continua masajul cu Gel de kiwi. Acest masaj asigura introducerea in organism a concentratiei de activi 'arzatori de grasime' necesara pentru pierderea in greutate si ameliorarea celulitei.

Se recomanda 2-3 sedinte saptamanal, in serii de cate 10-12 sedinte. Rezultatele sunt vizibile de la o sedinta la alta datorita concentratiilor active din tratamentele aplicate. Respectarea de catre clienta a igienei de viata si alimentare permite pastrarea si accentuarea rezultatelor pe parcursul tratamentului.

Si tu poti beneficia de efectele extraordinare ale impachetarilor sunad si facand o programare la salon. In acelasi timp, te asteptam in luna noiembrie cu oferte promotionale si bonusuri pe masura!

Program Anti-Celulita Intensiv Complet - Blue & Marine Franta
OFERTA HAPPY HOURS - Valabila de luni pana sambata intre orele 08:00 - 16:00

10 sedinte impachetari cu ALGE / CAFEA /KIWI
1 zona - 410 RON;
2 zone - 560 RON;
3 zone - 710 RON

sau

de luni pana vineri intre orele 16:00 - 22:00 si sambata intre 09:00 – 16:00

• 1 impachetare cu ALGE / CAFEA / KIWI 1 zona...........50 RON (60 min/sed), 10 sedinte - 450 RON
• 1 impachetare cu ALGE / CAFEA / KIWI 2 zone...........65 RON (60 min/sed), 10 sedinte - 600 RON
• 1 impachetare cu ALGE / CAFEA / KIWI 3 zone...........80 RON (60 min/sed), 10 sedinte - 750 RON

Ai grija de corpul tau si ingrijeste-l cum se cuvine. Are nevoie de ajutorul tau pentru a straluci!

Despre Ideal Contour

Stim ca Ideal Contour este salonul tau favorit de slabire si remodelare corporala in care gasesti intotdeauna cele mai mici preturi si cele mai bune produse de tratament de pe piata. De aceea, vrem tot timpul sa fim la curent cu preferintele tale si sa aflam ce ai mai vrea sa gasesti in salonul nostru. Indrazneste si scrie-ne si fii sigura ca vom tine cont de ideile tale. De asemnea, pentru programari si informatii suplimentare legate de efectuarea tratamentelor viziteaza salonul www.idealcontour.ro

Adresa: Bd. Gheorghe Sincai Nr. 13 Bl. 5 Sc. 1 Et. 1 Ap. 7, Interfon 7, Sector 4, Bucuresti
Program: L - V 08:00 - 22:00; Sambata 09:00 - 16:00