ideeacamp    

Comunicate de presa si evenimente pe tema ideeacamp

 • ideeacamp. Un start-up romanesc revolutioneaza modul de obtinere a ideilor si solutiilor de la angajati

  ideeacamp

  Bucuresti - 10 September 2013

  Comunicat de INNOVORIS LABS SRL

  In contextul unui mediu economic volatil, in care atingerea obiectivelor de afaceri si rezolvarea problemelor operationale si strategice reprezinta o provocare pentru manageri, un start-up romanesc lanseaza o solutie de tip cloud pentru obtinerea ide ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: solutii software , ideeacamp , solutii start-up , inovare colaborativa , solutii de business

  Vezi toate comunicatele de presa despre ideeacamp

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul ideeacamp.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la ideeacamp. Informatiile despre ideeacamp cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul ideeacamp, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la ideeacamp, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.