identitaty    

Comunicate de presa si evenimente pe tema identitaty

 • identitaty. Expozitia Identitati 2013 la Biblioteca Metropolitana Bucuresti

  identitaty

  Bucuresti - 31 May 2013

  Comunicat de Fundatia Principesa Margareta a Romaniei

  O noua generatie tanara de artisti plastici talentati, sprijiniti de Fundatia Principesa Margareta a Romaniei, isi expune lucrarile in cadrul Bibliotecii Metropolitane Bucuresti, in perioada 30 mai - 8 iunie 2013. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: identitaty

  Vezi toate comunicatele de presa despre identitaty

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul identitaty.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la identitaty. Informatiile despre identitaty cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul identitaty, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la identitaty, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.