ideos    

Comunicate de presa si evenimente pe tema ideos

 • ideos. Corecția deficitelor de calciu și Vitamina D3 începe cu IDEOS®

  ideos

  Bucuresti - 21 April 2015

  Comunicat de LABORATOIRE INNOTECH INTERNATIONAL SAS - REPREZENTANTA

  Managementul terapeutic al osteoporozei, care este o boală scheletică și sistemică, caracterizată prin reducerea masei osoase cu modificarea arhitecturi osoase, ce ulterior crește riscul de fracturi, începe cu Calciu și Vitamina D3. La pa ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: osteoporoza , ideos , calciu , vitamina d

  Vezi toate comunicatele de presa despre ideos

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul ideos.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la ideos. Informatiile despre ideos cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul ideos, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la ideos, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.