idilis    

Comunicate de presa si evenimente pe tema idilis

 • idilis. Idilis a lansat pachetele de Internet Nelimitat 4G-14 si Nelimitat 4G-17

  idilis

  Bucuresti - 30 June 2015

  Comunicat de Idilis SA

  ... idilis , companie ce furnizeaza servicii de Internet 4G, a lansat pachetele cu trafic nelimitat si tablete Samsung la preturi extrem de ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: smartphone , internet , samsung , tablete , idilis

  Vezi toate comunicatele de presa despre idilis

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul idilis.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la idilis. Informatiile despre idilis cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul idilis, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la idilis, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.