Poze If m

 • Evensys prezinta 'WHAT IF...'

  Poza: Evensys prezinta 'WHAT IF...'

 • Produse premiate Anymode

  Poza: Anymode castiga in 2013 premiul iF pentru design

 • Angajat la stat. Vreau job bun la privat.

  Poza: Angajat la stat. Vreau un job bun la privat.

 • Curs - Fotografia in comunicarea organizationala

  Poza: Curs - Fotografia in comunicarea organizationala

 • Curs - Fotografia in comunicarea organizationala

  Poza: Curs - Fotografia in comunicarea organizationala

 • Samsung câştigă şi în 2005 premiul internaţional pentru design  Seria de aspiratoare Samsung SC 7800 premiată la “iF Design Award 2005”

  Poza: Samsung câştigă şi în 2005 premiul internaţional pentru design Seria de aspiratoare Samsung SC 7800 premiată la “iF Design Award 2005”

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul if m.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la if m. Pozele pe tema if m cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul if m, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la if m, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la if m.