igefa    

Comunicate de presa si evenimente pe tema igefa

 • igefa. Daniel Tara - Director Vanzari DIONIS PRESTCOM SRL

  igefa

  Bucuresti - 5 April 2013

  Comunicat de Dionis Prestcom

  ... igefa International, oferind un concept inovator de “one-stop-solution-provider” pentru clientii cheie, avand de acum un portofoliu de peste 15.000 de produse ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: curatenie , detergenti , igefa , dionis prestcom , echipamente de curatenie , inpacs

  Vezi toate comunicatele de presa despre igefa

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul igefa.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la igefa. Informatiile despre igefa cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul igefa, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la igefa, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.