Curățenie impecabilă cu detergenți și dezinfectanți profesionali

BUCURESTI - 23 februarie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in HoReCa

O curățenie rapidă, eficientă și o igienă ireproșabilă sunt cerințe ce nu se negociază. Pentru asigurarea acestor condiții, detergenții profesionali reprezintă o investiție avantajoasă, ce garantează o igiena impecabilă, ne ajută să economisim bani, timp și energie.

Prin rețeaua sa de parteneri internaționali, IgienaPHS dispune de o gamă variată de detergenți și dezinfectanți folosiți cu succes în mediile comerciale, industriale, medicale, în restaurantele și hotelurile de lux din România.

Magazinul online IgienaPHS prezintă o gamă specială de produse profesionale de curățenie și igienă, detergenti dezinfectanti pentru diferite suprafete, sau dezinfectanti pentru mâini, ce distrug microorganismele și curăță în profunzime.

Detergenți profesionali pentru îndepărtarea grăsimilor și a depunerilor

SUMA este un brand internațional în segmentul producătorilor de detergenți profesionali pentru unități HoReCa. Dintre produsele de curatenie cele mai cunoscute menționăm Suma Grill D9, un detergent puternic alcalin destinat curățării periodice a cuptoarelor și grătarelor foarte murdare și Suma Bac D10, un detergent dezinfectant concentrat în formă lichidă, destinat curățării și dezinfectării simultane a oricărui tip de suprafață din industria alimentară. De asemenea SUMA Inox D7.I este recomandat pentru curățarea tuturor suprafețelor de inox sau oțel inoxidabil din bucătării, Suma Extend D3 îndepărtează eficient grăsimile, depunerile de fum și de ulei de pe echipamentele de bucătărie iar detergenții profesionali pentru mașinile profesionale de curățat vasele, SUMA Special L4 sau Nova L6 sunt de asemenea foarte eficienți.

Dezinfectarea este esențială în multe domenii, precum cel medical sau HoReCa unde standardele de igienă și curățenie sunt foarte ridicate, dar și în spațiile de lucru unde ne desfășurăm activitatea zilnică sau acasă. Din gama de dezinfectanți amintim soluțiile Optimum Degragerm si CHLORSAN D10.4 de la SUMA,  destinate mai multor tipuri de suprafețe, soluțiile pentru igienizarea colacului de toaletă și a grupurilor sanitare sau dezinfectantii de maini fara clatire Purell.

Soluții de curățare și protejare pentru pardoseli și detergenți speciali

În secțiunea de detergeți profesionali pentru pardoseală vă prezentăm o selecție de soluții de curățare și igienizare pentru orice tip de podea, precum gresie, parchet, ceramică sau linoleum. Astfel, produse precum Floor Shine, Konga Wood Cleaner, Jontec Ceramica sau Jontec Linosafe, prin compoziția chimică specială, asigură curățarea eficientă a suprafețelor, dar și protejarea lor.

Pentru situații speciale în care avem nevoie să curățăm pete de diferite tipuri, gumă de mestecat, rugină sau să indepărtăm depunerile de beton, ciment ori calcar, IgienaPHS vă oferă în gama de detergenți speciali soluții speciale cu acțiune de curățare puternică. Astfel de produse sunt Taski Sprint Spitfire, un detergent alcalin ce îndepărtează cele mai dificile pete de pe suprafețe lavabile, Heavy Duty Special, un degresant puternic pentru diferite suprafețe și utillaje sau Konga Anti-rugină, care este foarte eficient pentru curățarea chimică a suprafețelor metalice.

Detergenții pentru mobilă, grupuri sanitare, lavoare, geamuri, covoare și suprafețe textile se regăsesc, de asemenea, în oferta de produse de igienă și curățenie IgienaPHS, și, la fel ca întreaga gamă de peste 90 de produse profesionale de curățenie, acestea respectă cerințele specifice ale oricărui domeniu de activitate și au avizul Ministerului Sănătății.

Despre Igiena PHS

IgienapHS activeaza de 15 ani intr-un domeniu in care perfectiunea este un standard, oferind solutii de igiena si curatenie celor mai exigenti clienti de pe piata din Romania.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/igiena-phs/curatenie-impecabila-cu-detergenti-si-dezinfectanti-profesionali