ikaria    

Comunicate de presa si evenimente pe tema ikaria

 • ikaria

  Bucuresti - 28 December 2015

  Comunicat de Asteria Catering SRL

  Luna decembrie 2015 aduce atat pentru gurmanzi cat si pentru persoanele aflate la dieta, pentru cei foarte ocupati cu sarcinile zilnice dar si pentru cei preocupati de alimentatia sanatoasa, lansarea unui site de exceptie: www.bunatatipentruacasa.ro ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: bunatati pentru acasa , ikaria , bunatatipentruacasa.ro

  Vezi toate comunicatele de presa despre ikaria

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul ikaria.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la ikaria. Informatiile despre ikaria cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul ikaria, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la ikaria, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.