ikedoo    

Comunicate de presa si evenimente pe tema ikedoo

 • ikedoo. Lansarea Laboratorului Mobil IKEDOO 170 de copii au construit un OZN pentru viitorul educaţiei

  ikedoo

  Bucuresti - 21 October 2014

  Comunicat de Automobile Dacia SA

  ... ikedoo, eveniment ce a avut loc sâmbătă, 18 octombrie, cu peste 400 de copii, voluntari și părinți prezenți. Timp de 6 ore, micii ingineri au tăiat, ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: dacia , renault , laboratorului mobil ikedoo , ikedoo

  Vezi toate comunicatele de presa despre ikedoo

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul ikedoo.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la ikedoo. Informatiile despre ikedoo cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul ikedoo, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la ikedoo, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.