IL28B    

Comunicate de presa si evenimente pe tema IL28B

 • IL28B. PREMIERA IN ROMANIA - GENETIC LAB introduce genotiparea IL28B si detectia mutatiilor genei EGFR

  IL28B

  Bucuresti - 5 April 2011

  Comunicat de Genetic Lab

  Un pas inainte in genetica - variantele Interleukinei 28B si raspunsul la tratament al pacientilor cu Hepatita C si detectia mutatiilor genei EGFR - exonii 19 si 21.Hepatita C este o boala infectioasa determinata de infectia cu virusul hepatic C (VHC ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: hepatita , laborator , genetic lab , hepatita c , il28b , egfr , mutatii , cancer pulmonar , genotipare , ciroza , cancer hepatic.

  Vezi toate comunicatele de presa despre IL28B

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul IL28B.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la IL28B. Informatiile despre IL28B cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul IL28B, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la IL28B, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.