Poze Ilfoveanu

 • Petru Bulgaras (1885-1939) - Profil de femeie

  Poza: Casa de licitatie Monavissa va invita la Licitatia Nr. 126 si la Licitatia Speciala A. R. Ilfoveanu

 • Vernisajul expoziției personale de pictură ANA RUXANDRA ILFOVEANU

  Poza: Vernisajul expoziției personale de pictură ANA RUXANDRA ILFOVEANU

 • Eveniment la Galeria SENSO Vernisajul expoziției ”Trei ipostaze stilistice… Anca Boeriu, Ana Ruxandra Ilfoveanu și Letiția Oprișan”

  Poza: Eveniment la Galeria SENSO Vernisajul expoziției ”Trei ipostaze stilistice… Anca Boeriu, Ana Ruxandra Ilfoveanu și Letiția Oprișan”

 • NICOLAE VERMONT - CUSATOREASA

  Poza: LICITATIA CU NUMARUL 118 A CASEI MONAVISSA - 13 FEBRUARIE 2011

 • Casa de licitatie Monavissa va invita la Licitatia numarul 128

  Poza: Casa de licitatie Monavissa va invita la Licitatia numarul 128

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul ilfoveanu.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la ilfoveanu. Pozele pe tema ilfoveanu cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul ilfoveanu, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la ilfoveanu, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la ilfoveanu.