Poze Ilinca paun

 • Meet the Woman! ILINCA PAUN

  Poza: In cautarea echilibrului cu Ilinca Paun, Managing Director Romania Colliers International, speaker la Meet the WOMAN

 • Biserica Toma Cozma din Iasi organizeaza Pelerinaj cu bicicleta pana la Crucea Trinitas de pe Dealul Paun

  Poza: Biserica Toma Cozma din Iasi organizeaza Pelerinaj cu bicicleta pana la Crucea Trinitas de pe Dealul Paun

 • Ilinca Vandici, vedeta emisiunii ' Stele sub Lupa' este coperta enLIfe magazine ianuarie - februarie 2010

  Poza: Ilinca Vandici, vedeta emisiunii ' Stele sub Lupa' este coperta enLIfe magazine ianuarie - februarie 2010

 • Romfilatelia te invită la un spectacol inedit, „regizat” de timbrul românesc - Stele de aur ale scenei și ecranului (II)

  Poza: Romfilatelia te invită la un spectacol inedit, „regizat” de timbrul românesc - Stele de aur ale scenei și ecranului (II)

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul ilinca paun.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la ilinca paun. Pozele pe tema ilinca paun cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul ilinca paun, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la ilinca paun, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la ilinca paun.