Poze Ilinca vandici

  • Ilinca Vandici, vedeta emisiunii ' Stele sub Lupa' este coperta enLIfe magazine ianuarie - februarie 2010

    Poza: Ilinca Vandici, vedeta emisiunii ' Stele sub Lupa' este coperta enLIfe magazine ianuarie - februarie 2010

  • Meet the Woman! ILINCA PAUN

    Poza: In cautarea echilibrului cu Ilinca Paun, Managing Director Romania Colliers International, speaker la Meet the WOMAN

  • Romfilatelia te invită la un spectacol inedit, „regizat” de timbrul românesc - Stele de aur ale scenei și ecranului (II)

    Poza: Romfilatelia te invită la un spectacol inedit, „regizat” de timbrul românesc - Stele de aur ale scenei și ecranului (II)

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul ilinca vandici.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la ilinca vandici. Pozele pe tema ilinca vandici cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul ilinca vandici, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la ilinca vandici, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la ilinca vandici.