HP a castigat un contract pe cinci ani cu Fortele Aeriene ale Statelor Unite

BUCURESTI - 11 aprilie 2005

Comunicat tip General in IT&C

HP a anuntat ca a castigat un contract cu Departamentul Fortelor Aeriene ale Statelor Unite pentru furnizarea de PC-uri desktop, notebook si servere in cadrul unui strategii IT destinata restructurarii managementului bunurilor si reducerii costului total de utilizare al echipamentelor din cadrul departamentului.

Contractul pe cinci ani cu HP include echipamente de calcul client, servere departamentale, sisteme suplimentare de stocare pentru retelele SAN (storage area networks) existente, periferice, piese de schimb, servicii conexe si accesorii, conform HP GSA Schedule. Contractul acopera toate calculatoarele HP desktop, notebook si tablet PC obisnuite.
ā€˛Suntem incantati sa beneficiem de increderea constanta a Fortelor Aeriene ale Statelor Unite si suntem nerabdatori sa lucram indeaproape cu ei la strategia de achizitii si implementari IT din cadrul departamentuluiā€¯, spune Joe Farley, vicepresedinte al diviziei Federal Sales din cadrul HP.
Denumit DLS BPA (Desktops, Laptops, Servers Blanket Purchasing Agreement), contractul permite HP sa participe direct prin sistemul AFWay la marile licitatii trimestriale pentru companiile de dimensiuni mari, realizate de Fortele Aeriene in scopul achizitionarii de PC-uri desktop si notebook. In conformitate cu politica CIO a Fortelor Aeriene americane, achizitiile de desktop-uri si notebook-uri planificate pentru clientii Fortelor Aeriene trebuie realizate prin sistemul AFWay sau prin procesul trimestrial de licitatii pentru companiile de dimensiuni mari.
Potrivit termenilor si conditiilor din contract, nu exista limitari ale comenzilor, fiind permise si micro-achizitii de pe pietele deschise. In plus, toate produsele comandate au o garantie de trei ani. Contractul cu Fortele Aeriene amerciane face parte dintr-o noua serie de contracte castigate recent de unitatea HP Public Sector; printre clientii noi se numara Serviciul Postal al Statelor Unite, Agentia americana de Logistica si Aparare si Fortele Maritime ale Statelor Unite.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/image-forum/hp-a-castigat-un-contract-pe-cinci-ani-cu-fortele-aeriene-ale-statelor-unite