Oracle a ales Image Forum

BUCURESTI - 9 noiembrie 2004

Comunicat tip General in IT&C

In urma reorganizarii unor activitati ale companiei Oracle in Europa, s-a luat decizia constituirii unor clustere regionale. Clusterul pentru activitatile de PR din care face parte Romania include de asemenea Ungaria si Slovenia. Pentru piata romaneasca a fost aleasa, in urma analizei mai multor oferte, agentia Image Forum.

Oracle este cea mai mare companie de software pentru mediul enterprise din lume. Este singurul producator software care ofera intreaga gama de solutii complexe, complete si integrate nativ, de la platforma tehnologica de produse de infrastructura, la instrumente de dezvoltare, solutii de suport decizional si pachete integrate de aplicatii e-business. Totodata, intreaga oferta de solutii este sustinuta prin servicii de consultanta, suport tehnic si educatie.
Oracle deruleaza afaceri in Romania din 1995, fiind primul mare producator de software care si-a deschis un birou de reprezentare la Bucuresti. Oracle Romania s-a afirmat inca de la infiintare ca unul dintre cei mai importanti furnizori de tehnologie informatica in toate domeniile cheie, de la sectorul guvernamental si serviciile financiare, la telecomunicatii, industrii si utilitati.
Clientii Oracle din Romania apartin tuturor domeniilor cheie ale economiei, de la organizatii guvernamentale, institutii bancare si societasi de infrastructura si telecomunicatii, la companii din industriile energetica, producatoare, chimica, utilitati, auto, transporturi si retail.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/image-forum/oracle-a-ales-image-forum