Randall D. Mott a fost numit vicepresedinte executiv si director IT al HP

BUCURESTI - 15 iulie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Experimentatul director devine membru al Consiliului de Adminitratie al companiei.

HP a anuntat ca Randall D. "Randy" Mott a fost numit vicepresedinte executiv si director IT (CIO). El raspunde de dezvoltarea tuturor aplicatiilor, gestiunea datelor, infrastructura tehnologica, retelele operationale si de telecomunicatii ale centrelor de date din intreaga lume.
Mott, in varsta de 49 de ani, a venit la HP de la Dell, unde a ocupat din anul 2000 functiile de prim-vicepresedinte si director IT, administrand organizatia IT a companiei la nivel mondial. De asemenea, a fost membru al Comitetului de Administratie al companiei Dell. Anterior, Mott a lucrat la Wal-Mart Stores, unde a realizat in premiera in industrie, automatizarea sistemelor de distributie cu amanuntul si de aprovizionare. A ocupat numeroase functii tehnice si de management, inclusiv cele de prim-vicepresedinte si director IT, o perioada de sase ani. Timp de patru ani, Mott a fost membru al comitetului director al Wal-Mart.
El il inlocuieste pe Gilles Bouchard, director pentru informatica si vicepresedinte executiv al diviziei Global Operations. Bouchard, in varsta de 44 de ani, va ramane vicepresedinte executiv al diviziei Global Operations.
Separarea rolurilor departamentelor HP Global Operations si IT survine separarii rolurilor vicepresedintelui executiv, care combina responsabilitatile activitatilor de vanzari si de marketing ale companiei, si ale grupurilor Imaging&Printing si Personal Systems.
Mott a devenit cel de-al unsprezecelea membru al Consiliului de Administratie al HP, raportand direct lui Mark Hurd, presedintele si directorul executiv al companiei. El urmeaza lui Cathy Lyons, cu o vechime de 26 de ani in HP, care a fost numita luna trecuta vicepresedinte executiv, director de marketing si membru al Consiliului si lui Todd Bradley, fost presedinte si director executiv al companiei palmOne, care a fost numit vicepresedinte executiv al grupului Personal Systems.
“Randy Mott este un administrator exceptional care a avut rezultate deosebite in derularea activitatilor IT de nivel mondial, cu un inalt grad de eficienta, pentru organizatiile complexe”, declara Hurd. “El a fost unul dintre cei mai importanti lideri care a contribuit la imbunatatirea eficientei activitatilor noastre IT si la evolutia continua a companiei. Gilles Bouchard si-a indeplinit excelent sarcinile si cred ca isi va aduce in continuare contributia ca membru de marca al echipei noastre de conducere”.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/image-forum/randall-d-mott-a-fost-numit-vicepresedinte-executiv-si-director-it-al-hp